Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 13 ноември

Звезден хороскоп за 13 ноември
Снимка: Thinkstock/Guliver
Повече за:

Овен

Не си позволявайте никакви рискове. Трябва да сте убедени в успеха си, за да приключите успешно всички занимания. И в дома си не бъдете авантюристи, а откровено споделяйте с близките си какво ви вълнува.

Телец

Ако от сутринта си наумите, че няма да имате успешен ден, той наистина може да е катастрофален. Първо сами трябва да се мотивирате, да бъдете упорити в преследване на целите си и да вярвате, че всичко ще свърши добре. Не се отказвайте от интересни дейности. И не се извинявайте с преумора.

Близнаци

Щя ядосате някого днес толкова много, че накрая ще е нужен много сериозен разговор за изясняване на ситуацията. Абсолютно ненужни приключения си създавате! Добре ще бъде да помоогнете на колега, който трудно се справя с работата си поради здравословни причини.

Рак

Колкото повече се движите днес, толкова по-добре ще се чувствате. Движението е здраве! Намерете малко време за активен спорт. Така ще изразходите енергията си, която ви идва в повече днес.

Лъв

Бъдете внимателни днес в работата си. Има вероятност да се изложите с някои необмислени действия. И макар че вината няма да е само ваша, вие ще се ядосвате най-много.

Дева

Ще ви липсва организация в днешния ден, а сте с много силна енергия. Това ще ви принуди да се занимавате с много и различни дейности, но дали ще постигнете краен добър резултат, зависи само от вас. Пазете се от излишни коментари пред непознати хора.

Везни

Дълго ще се наложи да обмисляте някакво твърде примамливо предложение. Погрижете се само да не прекарате целия ден в мислене, а работата ви да изостане. Не е нужно да натоварвате и близките си с проблема, преди да сте си изяснили какво точно възнамерявате да направите.

Скорпион

Труден ден ви предстои - много работа, а някои неща са извън вашия контрол. Това ще ви изнерви, тъй като ще имате много рационални предложения, но никой няма да пожелае да ви изслуша.

Стрелец

Днес бъдете много уверени в способностите си и този маниер ще ви донесе успех. Не бързайте обаче да вземате решение по проблем, който засяга децата ви и е решен не според вашите разбирания.

Козирог

Не се опитвайте да напуснете работното си място преди да е изтекло работното ви време. Такава постъпка днес може да доведе буквално до уволнението ви. По-добре ще е вземете съгласието на прекия си началник, ако въобще имате важна причина да си тръгнете по-рано.

Водолей

Много нервно ще реагирате днес на всичко, което не е по вашата воля. Истината обаче е, че вашите решения ще бъдат погрешни. Помислете, преди да вдигате скандал след скандал.

Риби

Не бъдете максималисти днес към себе си. Не си въобразявайте, че всичко, което сте планирали трябва да се свърши - цената ще е крайна умора. Това ви състояние може да ви доведе до лошо настроение вечерта, когато в дома ви ще се надяват на вашата помощ.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар