Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 24 октомври

Звезден хороскоп за 24 октомври
Снимка: Thinkstock/Guliver
Повече за:

В последния работен ден от седмицата пак притиснахме звездите да ни изповядат какво ги очаква представителите на 12-те задиаклани знака.

Овен

Има надежда, тя нали умира последна, дейността, с която се захванали да завърши успешно. Определено ви липсва желание да се развихрите днес. След като така или иначе не ви се работи по-добре наистина не се захващайте за нищо, за да не оплескате нещо.

Телец

Активно ще търчите по задачи и срещи, но енергийният ви резерв е към края си. Внимавайте да оплезите език. Следвайте личните си принципи и не давайте ухо за външните събития.

Близнаци

Оптимизъм не ви липсва, идеи също. Има обаче един проблем. Май не знаете какво точно искате и непрекъснато ще се захващате ту за едно, ту за друго. Накрая ще се окаже, че си губите времето.

Рак

Най-накрая ще дойде ред и на идеята, която от доста време обмисляте и сте положили доста усилия до момента, за да си създадете точен и ясен план за действие. Що се отнася до любовните желания, които днес са ярко характерни за голяма част от Раците, представителите на зодията ги очакват нови и пълноценни емоционални преживявания.

Лъв

Който може, го може, спор няма! Убедителни сте и лесно ще намерите подкрепа за идеите си. Очакванията ви може леко да се разминат с действителността.

Дева

Хубави срещи се очертват през днешния ден за Девите. През целия ден ще сте обект на внимание. Не забравяйте, че нивото на постиженията е в пряка зависимост от вложената енергия.

Везни

Сега не е времето за експерименти и игрички. Заложете на сигурнотои решавайте всички въпроси по познатия и отдавна доказан начин. Част от вас може да получат я писмо, я мейл, я телефонно обаждане и то все с хубави нови.

Скорпион

С каквото и да се захванете, всичко ще ви се получава като по мед и масло. Важно е само да действате умерено бързо и да уточнявате детайлите. Не се сърдете на околните, че не умеят някои неща толкова добре, колкото вие.

Стрелец

Не се нервирайте, Стрелци. Имайте търпение и нещата може да случат както трябва. Не се отказвайте при неуспех. Всичко е ваши ръце и зависи само от вас. Много е вероятно да се появи попътен вятър и да настъпи професионален растеж.

Козирог

Ако ви се пътува, пътувайте! Изобщо не се шашкайте от някакво си лошо време. "Няма нищо по-хубаво от лошото време!" Ако действате с твърдото намерение да стабилизирате взаимоотношенията си с интимния партньор или вече имате нова любов, към която се стремите, бихте могли да постигнете успех.

Водолей

Любовта ще почука на вратата на голяма част от зодията. Възможно е запознанство с човек, който при желание от ваша страна може да се превърне в интимен партньор. Да внимават онези, които вече си имат семейства, за да не си създадат проблеми.

Риби

Карате го спокойно днес. Ами то и за къде и да бързате - бързата работа, казват срам за майстора. Но все пак обърнете внимание на някои стари задачки, да не ви се натрупват. И си създайте някакво развлечение, среща с приятели. Ще ви се отрази прекрасно.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар