Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 6 ноември

Звезден хороскоп за 6 ноември
Снимка: Thinkstock/Guliver
Повече за:

Овен

През днешния четвъртък се стремете да преследвате интересите си в професионалната сфера. Внимавайте да не изпуснете юздите на делата, за които вие пряко сте отговорни. Може да жертвате свободното си време в името на възможността да бъдете най-добрите. Добре е да поддържате физиката и духа си в отлична форма, така че не пестете сили и средства. Поглезете се с желана покупка или любимо занимание.

Телец

Вниманието от нови лица, които искат да спечелят вашето приятелство, ще е в изобилие. Мнозина от знака ще успеят да открият нови съмишленици сред колегите и приятелите си, особено когато става въпрос за личните им проекти и идеи. Ще осъществявате инициативите си без обичайните спънки. Говорете си с близкия човек, не го пренебрегвайте!

Близнаци

Умът ви ще действа като бръснач, особено ако поставяте нови основи в личен, професионален или материален план. Контактите ви във всички посоки ще имат повече от благоприятен ефект. Стремете се да бъдете в точното време на правилното място. Намерете време за развлечения и занимания, които ви доставят удоволствие.

Рак

Мнозина ще съумеят да подобрят професионалния си статут, което ще доведе и до повече парички в джоба. Не си позволявайте лукса да давате пари назаем. Работете на високи обороти и не се разсейвате, защото можете да загубите благоприятната позиция.

Лъв

Ако забележите симптоми на преумора, отървете се от тях незабавно. Ако на моменти се чувствате самотни сред много хора, това ще се дължи на настъпилото неотдавна обновление около вас, а то може да се дължи на нови интереси и търсения в професионалната сфера. В любовта не бъдете твърде капризни, ако искате да задържите до себе си любимия.

Дева

Днешният четвъртък за вас ще е натоварен с професионални отговорности. Изградете програмата си по възможно най-удобния начин, но не се преуморявайте. Следобедът ще е изпълнен със събития, които ще предопределят до голяма степен развитието ви нагоре в йерархията.

Везни

Пренебрежението ще е най-правилното ви отношение към тези, които ще се опитат да ви подлагат крак и да пречат на инициативите ви в професионален, финансов или личен план. Не бързайте с оценката на близък, приятел или колега, защото можете да допуснете неволна грешка. Бъдете себе си! Владейте положението, като не допускате емоциите ви да взимат връх.

Скорпион

Решителни ще можете да постигнете със завидна лекота. Преразгледайте отново целите и желанията си, за да сте сигурни, че до момента се движите в правилната посока. Избягвайте авантюрите.

Стрелец

Отплеснати в деловите си задачи, не пренебрегвайте потребността си от градивно развиване на емоционалния ви живот. В този случай ще ви се наложи да направите и някои компромиси за лична сметка. Не позволявайте чувствата и страстите ви да ръководят съдбата ви както в професионален, така и в личен и материален план.

Козирог

Бъдете по-пестеливи. Направете точен разчет, за да разполагате с пари във всеки един момент. Няма да ви липсва мотивация за по-добри резултати през днешния ден, ако до себе си имате силен и любящ партньор. Не започвайте промени в любовта или в отношенията си с интимната половинка.

Водолей

Някакви вътрешни безпокойства ви мъчат. Отървете се от тях чрез работа. По-добре обаче ще е, ако заложите на спортните занимания, които ще топят напрежението и ще укрепват физиката и духа ви. Не губете мотивация, когато става въпрос за постигане на лично щастие. В любовта бъдете постоянни в чувствата си. 

Риби

Днес звездите ви препоръчват да не отказвате помощ на приятел, изпаднал в нужда. Внимавайте с парите, за да не разклатите материалното положение. Иначе любовта ви носи щастие.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар