Вход | Регистрация

Звезден хороскоп на 3 ноември

Звезден хороскоп на 3 ноември
Снимка: Thinkstock/Guliver
Повече за:

 


Звездите са безмилостни към някои и доста щедри към други. Как ще започне седммицата за вас, прочетете по-надолу.

Овен

Радостно започва новата седмица за Овните. Щастливци! Ще постигнете сериозен напредък в професионалната си кариера. Но внимавайте с лекомислието. Някои финансови сделки може да се окажат неизгодни за вас.

Телец

Тези от вас, които не са свили семейно гнездо, не е препоръчително да избързват. Преценете добре дали сте уверени в чувствата си. Денят е тежък. За да го преминете, освен сила ще ви е нужна и мобилизация. Постарайте се да се ориентирате в ситуацията, вместо да си настоявате на своето.

Близнаци

Обърнете повече внимание на служебните задължения, отколкото на капризите на половинката. За благополучното изживяване на стресовите ситуации, които ви е натъкмила съдбата, наивността доста ще ви попречи. Събеседниците едва ли ще възприемат аргументите ви, въпреки това не отстъпвайте.

Рак

Ще сте критикарски настроени и светът ви се вижда доста мрачен. Е, погледнете през прозореца и кажете къде го видяхте този мрак! Имате сили да се справите с поставените задачи, въпреки че неочаквани трудности може да объркат замисленото. Насочете енергията си към преодоляване на тези трудности, вместо да търсете на виновни.

Лъв

Освободете го това ваше въображение и се развихрете. Но внимавайте с изкушенията. Романтичният ви романс може леко да ви разочарова. Бъдете търпеливи и с творчески подход към работата си. Срещите ви са успешни и ще ви донесат добри приходи.

1426855

Дева

Стресът ще ви е в излишък днес. Въпреки това ще се справяте с лекота с поетите ангажименти. Опитайте се да се концентрирате, вместо да мислите за 100 неща. Има проблеми, които ако споделите и чуете още едно мнение, определено ще решите по-лесно. Направете го.

Везни

Личната инициатива не е подходяща. Очертава се доста скучноват ден. Но не се поддавайте много на песимизма, за да не пропуснете някой добър шанс.

Скорпион

Стабилни се енергийно, психически, но като че ли малко накуцвате с левия крак. Напоследък и колегите, и роднините непрекъснато ви молят за услуги. Мирише малко на използвачество. 

Стрелец

Няма невъзможни неща за вас. Едва ли ще се натъкнете на непреодолими проблеми днес. Ситуацията ще е в рамките на познатата и очакваната. Ако сте се запътили нанякъде, пътуването може да почака малко. Очакват ви неочаквани контакти.

Козирог

В главата ви се върти ясна идея как ще се случи всичко, което сте намислили. Добре сте с организацията, но мързеливите ви колеги, на които нищо не им се прави, може да се окажат пречка. Ще приключите с паричен проблем, но не бързайте да търсите начин да вложите парите си.

Водолей

На прага сте на ново делово съдружие. Събитията ще се развият според очакванията ви. Че как иначе, с толкова много чар и обаяние. Прекалено дружелюбното и отношение към нови познати, обаче, може да предизвика семейни проблеми.

Риби

Не е желателно да се преуморявате, защото това може сериозно да ви изнерви. Да му мислят тези, които са около вас. Доста сте емоционални. Действията ви на работното място са правилните по ваше мнение, но грешите и вървите към финансови загуби.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар