Вход | Регистрация

Пълнолуние на петък 13-ти – за какво е знак?

Пълнолуние на петък 13-ти – за какво е знак?

Единственият "фатален" петък 13-ти през тази година е днес. Следващият е чак през март 2015 г. "Допълнението" към днешната "числово-дневна" комбинация е и пълната луна, което ще се случи отново през 2049 г. Последното "фатално" събиране на трите "знака" е било на 13 октомври 2000 г.

Версиите защо комбинацията между конкретни ден и дата събуждат притеснения у някои хора, са много. Но нумеролозите успокояват, че страхът от тази "фатална комбинация" е по-скоро суеверие, което тревожи слабите, нещастни и неуверени в себе си хора. Мислейки по негативен начин, те са способни сами да си привлекат неприятности и проблеми, които не са заложени нито за деня, нито за живота им, твърди астрологът и нумеролог Светлана Тилкова-Алена.

Защо все пак около тази дата витаят страховити истории и "пробуждат тъмните сили"?

Според нумерологичните изчисления на Алена групата от числа 4, 13, 22, 31 като дни от всеки месец, са числата на кармична разплата. Двойното число 13 категорично не носи фаталистични вибрации. То е по-скоро предупреждение, което ни казва, че е необходимо много внимателно вглеждане и всеобхватна оценка на действията ни по съдбовния път и много предпазливост към всяко ново и непознато начинание. Ако това условие е изпълнено, родените под вибрацията на 13 имат шанс да постигнат много в живота, защото 13 е носител на власт, даряваща огромна сила.

Петък 13-ти е единствено обществено суеверие и до сега няма нито едно доказателство за неговата фаталност, твърди Алена. За пример тя посочва 17 на брой разрушителни земетресения в България от средата на XIX век /18 септември 1858 г. / до края на XX век /7 декември 1986 – Стражица/. И при нито едно от тях няма съвпадение на 13-и с петък.

Петък е ден на Венера, планетата даряваща любов, красота, хармония и равновесие. А точно по време на пълнолунието "сестрата на Земята" е в Стрелец. Когато Луната е в Стрелец всички ние подсъзнателно ставаме Стрелци - засилва се оптимизмът, жизнерадостността, щедростта, благожелателността, стремежът към покровителство, а също желанието философстване, разширяване на кръгозора или разходка до някъде.

Времето, когато Луната е в Стрелец, е неподходящо за строителство, за земеделска работа, за занятия, свързани с обработката на камъни. От там нататък дните на пълнолуние са благоприятни за учене, работа, преподаване, а също и за разширяване сферата на интересите, за всичко, което е свързано с далечни пътувания и чужди страни.

С успех ще се решават юридически проблеми, с перспективи ще е и началото на сътрудничество със задгранични партньори. Всички занимания, свързани със спортни занимания и развлечения на открито, също ще са успешни.

Добрата новина е, че времето е благоприятно за лечение на болести на белите дробове, ефективни са всички дихателни практики.

Полезно е да се знае, че през тези дни може да се направи и лунна диета. От часа на навлизане в нова Лунна Фаза сутринта в 07:12 ч., започваме да приемаме само течности. Това са вода, чай с мед ( никаква захар ), фреш или натурален сок без захар и консерванти. Може да свалите средно около 1-2 килограма. Но каквото и да си говорим, лунната диета спомага най-вече за изчистване на токсините в организма.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар