Вход | Регистрация

Х-фактор започва от Велико Търново

Х-фактор започва от Велико Търново
MTG

Мария Игнатова и Алекс Раева пристигат във Велико Търново на 16 юли.

Причината за тяхното посещение е, че двете чаровни дами ще са водещи на второто издание на Х-фактор. А първа спирка за кастингите на формата е в старата столица. Те ще имат една от най-важните задачи – да окуражат всички претенденти и да им пожелаят успех в приключението, наречено X-фактор.

Новината за новите водещи и старта на кастингите съобщи продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян тази сутрин в "Здравей, България”. Пред водещия Павел Владимиров той обясни, че вторият сезон на музикалния формат ще обхване много по-широк кръг аудитория и ще се опита да привлече както тийнейджърите, така и техните семейства и по-възрастните зрители и почитатели на музикалните формати.

Халваджиян призна още, че особено се радва, че Мария и Алекс са приели поканата, защото освен като най-чаровното екранно дуо, двете безспорно са се доказали и като изключително талантлив, забавен и успешен ТВ тандем.

Великотърновски регион е богат на музикални таланти. Тук са и едни от най-добрите вокални школи у нас. Една от най-големите изненади в първия сезон на музикално шоу № 1 в света бе Богомил Бонев от Горна Оряховица, който заслужено стигна до големия финал, а бе само на 14 години.

Другата звезда от Велико Търново, която се качи на сцената на музикалния формат бе Михаела Филева, която сега участва в проекти на Влади Ампов - Графа.

След Велико Търново кастингите за X-фактор ще продължат във Варна (18 и 19 юли), Бургас (20 и 21 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и София (26, 27, 28 и 29 юли).

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар