Вход | Регистрация

Кулинарни изкушения във "Варошлийските вечери 2012"

Традиционни ловешки специалитети като боб в гювеч, качамак, баница, жито, пълнени чушки с ориз, пита слънце, инджир баклава, сусамки и други, приготвиха кулинарните ентусиасти за четвъртото издание на "Варошлийска кухня".

Събитието се проведе вчера, 27 септември, "Клуб на пенсионера” кв. "Вароша".

Желанието да се демонстрират традиционни ястия по стари запазени рецепти с годините привлече и много организации, както и много индивидуални ентусиасти. В тазгодишното мероприятие се включи и представител на  "Дневен център за възрастни хора с тежки психически заболявания” – Ана Димитрова. 

За втора поредна година се включват и доброволци от "Екомисия 21 век”. Испанките Силвия Сантана и... още...

всички галерии