Вход | Регистрация

"Голямото надъхване" продължава с нови вдъхновяващи личности

Д-р Калин Василев, създател на ТърновоRuns, е първият ментор за януари

"Голямото надъхване" продължава с нови вдъхновяващи личности
Фейсбук -Голямото надъхване

Менторската програма "Голямото надъхване" на младежко сдружение МОГА-Дряново продължава и през новата година.

2 пъти в месеца ученици, студенти и преподаватели ще се срещат с вдъхновяващи личности, постигнали успех и натрупали опит в различни области. Срещите отново ще се провеждат в музей "Колю Фичето" в Дряново, а началният час е 15.

Още утре, 16 януари, дряновци ще имат възможност да попитат лично д-р Калин Василев от Велико Търново как да започнат активно и здравословно новата година. Калин Василев е доктор по генно инженерство и основател на ТърновоRuns, запознахме ви с него тук.

Втората среща за месеца е на 30 януари. Тогава интернет предприемачът Алекс Ненов ще споделя опит за нереалната реалност. Той е създател на популярния сайт teenproblem.net, носител е на званието "Рицар на книгата" за своята кампания "Якото четене", осъществена през 2010 година.

Алекс Ненов е също и автор на книгите "На един клик разстояние" и "Как да печелим от интернет?".

Вече е ясен и първият ментор в "Голямото надъхване" за февруари. Това е телевизионният и радио водещ Драго Симеонов, който ще даде отговор на въпроса колко е важно да сме любопитни. Дряновци ще се срещнат с него на познатото място на 13 февруари.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар