Вход | Регистрация

Горнооряховец бе на престижно обучение в Исландия

Горнооряховец бе на престижно обучение в Исландия Даниел Божанков /в средата с бялата блуза/ на обучение в Рейкявик
Горнооряховски младежки парламент

Горнооряховецът Даниел Божанков се завърна от успешна работна среща в Рейкявик, Исландия. Там представителят на Горнооряховски младежки парламент бе изпратен на тренинг, свързан с придобиване на нови умения при разработване на проекти.

Обучението BiTriMulti имаше за цел да предложи международен образователен опит в създаването на качествени проекти за младежки обмени, както и усвояване по нетрадиционен начин на новостите свързани с програмата "Младежта в действие”.

В курса 25-е участници от 11 европейски държави бяха запознати с нея чрез интерактивни игри, презентации и симулации как те самите да започнат да пишат проект, да намерят партньори и особеностите в писането и организирането на младежки проекти. Запознаха се и със съставянето и значението на сертификата "Youthpass" , който е международно известен и признат от целия европейски съюз.

Освен наученото в тренинга, което смята да приложи в горнооряховската организация, Даниел се върна обогатен с много нови емоции свързани с различния начин на живот в северната държава.

 

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар