Вход | Регистрация

Дъжд и моркови за осмокласниците на Езикова гимназия

Дъжд и моркови за осмокласниците на Езикова гимназия

157-те осмокласници в ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров” във Велико Търново днес бяха обстрелвани с килограми моркови от дванадестокласниците, докато преминаваха през училищния двор, за да влязат в клас.

Директорката на Езиковата гимназия Смилена Тодорова прояви чувство за хумор и им пожела в дъждовния ден "да им върви по вода, но и да минават между капките”.

Откриването на учебната година в училището започна в 9.00 часа с тържествено издигане на българския трибагреник под звуците на националния химн и с химна на Езикова гимназия.

Гости на събитието бяха народният представител от ПП ГЕРБ Евгени Стоев, областният управител проф. Пенчо Пенчев, председателят на Великотърновския Общински съвет Николай Ашиков, експертът от РИО Милка Михайлова.

"На днешния голям християнски празник да си пожелаем вярата, надеждата, любовта и мъдростта да ни съпътстват през цялата учебна година", се обърна към ученици и учители директорката Смилена Тодорова.

Областният управител проф. Пенчев също поздрави учениците и учителския колектив и им пожела на "добър час”. 

Милка Михайлова пожела на осомокласниците "да бъдат достойни асеневци, а на всички ученици - да са здрави, щастливи и успяващи.

Пожелания за успешна учебна година поднесоха към своите връстници възпитанички на гимназията на пет езика - английски, немски, френски, испански и руски.

Младите таланти Ива Ангеличева и Кристиана Кръстева зарадваха присъстващите с изпълненията на музикални хитове.

 

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар