Вход | Регистрация

Библиотеката кани търновските деца на филмово лято

Библиотеката кани търновските деца на филмово лято
Disney

За пета поредна година РНБ "П. Р. Славейков” във Велико Търново организира филмово лято за деца в Чуждоезиковия център, който се намира в квартал "Колю Фичето" на ул. "Симеон Велики” 7.

Пред малчуганите ще бъдат прожектирани детски, анимационни и игрални филми на български и английски език, обясни библиотекарят Таня Иванова. Тя допълни, че след прожекции ще се правят дискусии, а желаещите да рисуват ще могат да пресъздадат избрана сцена от филма.

"Черният красавец”, "Последният еднорог”, "Херкулес”, "Пинокио”, "Плодчетата”, "Децата от острова на съкровищата”, "Нощта на духовете” са само част от заглавията, които могат да видят децата в свободното си време. Прожекциите ще са в сряда и петък през целия август от 10,00 и от 14,00 часа.

За летния период Чуждоезиковият център на Регионалната библиотека предлага и турнири по шах и табла. Фигурите са големи, подарени са ни от търновския шахматен клуб и с тях играта е по-забавна и интересна, коментира Таня Иванова. Читателите на библиотеката пък могат да ползват безплатно по 1 час на ден интернет.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме.



Източник: Радио Велико Търново
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар