Вход | Регистрация

Варненска фамилия пласира дрога под „чадъра“ на неизвестни покровители

Варненска фамилия пласира дрога под „чадъра“ на неизвестни покровители

Мощен чадър, опънат незнайно от кого, пази членове на варненска фамилия, които се занимават с търговия на дрога, твърдят източници на sever.bg. Общото между тях са цветните прякори. Различното е, че единият в момента е в затвора, след акция и обвинение, че продава дрога на чужди туристи в курорта "Златни пясъци. Според хора от ъндърграунда, докато той излежава наказание, братовчед му и брат му здраво са влезли в потайния бизнес във Варна.

Първият, твърдят те, разпространява синтетична дрога, която не изключват сам да приготвя в дома си във "Виница”. Пласира стоката си през лятото в заведенията на крайбрежната алея в града, а зимата - пред вървежните дискотеки. Затова и колата му – БМВ, може да се види вечер точно пред тях. Братът на затворника пък пласира трева. Запознати го сочат и като собственик на бар във варненския квартал "Младост".

Бащата на двамата братя е военен полицаи и според източниците, вероятно е една от причините да се потулват част нерегламентираните събития, в които са забъркани и те, и братовчед им. Казват още, че членовете на фамилията доста често били засичани във Варна в компании на известни бизнесмени, с които купонясвали като първи приятели до зори. Това може да е и другата причина за опънатия, явно от всички власти, чадър над "бизнеса" им.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар