Вход | Регистрация

Двама заместници на Корнелия Маринова встъпиха в длъжност

Уте ще започне работа и третият зам.-кмет

Двама заместници на Корнелия Маринова встъпиха в длъжност
Община Ловеч

Двама зам.-кметове на община Ловеч встъпиха днес в длъжност, съобщават от общинската администрация.

Кметът Корнелия Маринова назначи за свои заместници Ивелина Радевска, която ще отговаря за строителство, архитектура, градоустройство и екология, и Цветан Георгиев – с ресор общинска собственост, икономическа политика и местни приходи.

Новите заместници поемат работата на досегашните зам.-кметове Пенка Николова и Ертан Хасан. Утре в длъжност ще встъпи и третият заместник на Корнелия Маринова Венцислав Христов. Той е дългогодишен директор на ОУ "Христо Никифоров" и ще поеме ресора образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности.

Ивелина Радевска е родена в Троян на 20 септември 1974 г. Бакалавър е по "Компютърни системи и технологии" в Техническия университет в Габрово и магистър по "Електроенергетика и електрообзавеждане". Работила е в частния бизнес, омъжена, с две деца.

1599046

Цветан Георгиев е от Угърчин, роден на 2 март 1970 г. Магистър по "Електрически машини и апарати" в ТУ – Габрово и по "Комуникационна техника и технологии" в Русенския университет "Ангел Кънчев". Има 10-годишен стаж в БТК АД, в седем от тях е бил на поста началник на "Далекосъобщения" – клон Ловеч.

11 години работи в Община Угърчин, бил е секретар и 10 години зам.-кмет. Баща на две деца.

1599047

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар