Вход | Регистрация

Променят организацията на движението в центъра

Променят организацията на движението в центъра

От Община Велико Търново съобщават, че във връзка с предстоящото провеждане на военен ритуал по полагане на венци на паметника на Васил Левски ще настъпи следната временна промяна в организацията на движение на МПС:

 На 18 юли /сряда/ в периода от 10,00 до 12,30 ч. ще бъде затворена за движение улица "Васил Левски” от Студентски стол № 2 до Общината. За същия период от време ще бъде ограничено спирането и паркирането по улицата в участъка от комплекс "Славяни” до "Уни Кредит Булбанк”.

Във връзка с провеждането на Петнадесети международен фолклорен фестивал ще настъпят следните промени в движението на МПС :

- На 21 юли /събота/от 17,00 до приключването на празничното дефиле ще бъде затворена за движение улица "Васил Левски” в участъка от Студентски стол № 2 до сградата на Община Велико Търново

- На 22 юли /неделя/ от 09,00 до 14,00 ч. ще бъде затворена за движение улица "Васил Левски” в участъка от МДТ "Константин Кисимов” до сградата на Община Велико Търново.

- На 28 юли /събота/ от 18,30 ч. до приключване на празничното дефиле ще бъдат затворени за движение улица "Стефан Стамболов” /от кино "Модерен театър/, улица "Независимост” до сградата на Община Велико Търново.

__________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



veliko-tarnovo.net
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар