Вход | Регистрация

Плевен 21°C

Набират желаещи за работа в Словения

Словенска строителна фирма е обявила 220 свободни места в "Бюрото по труда" в Плевен

Набират желаещи за работа в Словения
Община Плевен

В Плевен "Бюрото по труда" продължава да набира желаещи за работа на строителен обект в Словения. Търсят се около 220 човека на възраст между 30 и 40 години от района за зидаро-мазачи и общи работници с опит.

25 човека вече са заминали за Словения. Следващото интервю с работодателите ще се проведе на 19 октомври (сряда) от 10:00 часа в сградата на "Бюро по труда" Плевен. Акцентът на интервютата е върху опита на всеки един от кандидатите.

Трудовите договори се сключват в България и са за период от 2 и 3 години. Заплащането е 500 евро на месец при 8-часов работен ден с пълни осигуровки. На работниците се подсигурява транспорт, храна и квартира, а в извънработно време ще се плаща допълнително.

От дирекцията на трудовото бюро ще следят подписването на договорите на българите със словенците, както и за сигнали за нередности.

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Коментари 1


1 desislav kolev 21.01.2012 | 03:13
v momenta sam v sloveniq v grad trebovle moga da rabotq kato ob6t rabotnik na 19-2o godini sam po4ti ako iskate se svarjete s men email - [email protected] ili na skaip - nikolaikolev123