Вход | Регистрация

Безплатно в БДЖ за децата на 1 юни

Безплатно в БДЖ за децата на 1 юни
БДЖ

Всички български деца на възраст до 14 години ще пътуват безплатно с железницата на 1 юни. Добрата традиция и тази годинаще се спази от Холдинг БДЖ ЕАД за подарък в Международния ден на детето, информира на сайта си компанията.

Младите пътници могат да се възползват от тази възможност от 00:00 ч. до 24:00 ч. на 1-и юни във всички категории влакове (пътнически, бързи и бързи влакове със задължителна резервация). При условие, че пътуването започва с нощен влак, който заминава преди 24:00 ч. на 1-и юни, безплатното пътуване важи до пристигането на влака в крайната гара на следващия ден.

Възрастта на децата се удостоверява с акт за раждане или копие от него, както и с железопътни карти Дете и Учащ. Запазените места за всички категории влакове, добавките за бързите влакове със задължителна резервация и спалните места се заплащат. Децата на възраст до 10 години задължително пътуват с придружител.

Ръководството на Холдинг Български държавни железници ЕАД поздравява своите най-малки пътници с предстоящия празник Международния ден на детето и им пожелава щастливо детство, усмивки и весели игри през лятната ваканция!

<< Sever.bg във Facebook >>







Докладвай за нередност в статията
Добави коментар