Вход | Регистрация

"Легендите" поставят началото на национално турне от Велико Търново

Супергрупата, събрала най-успешните български имена в рок музиката от последните десетилетия, ще изнесе концерт на 18 март

"Легендите" поставят началото на национално турне от Велико Търново

Супергрупата "Легендите" започва турнето си за 2016 година с концерт във Велико Търново. Той ще бъде част от събитията по повод празник ана града и ще зарадва рок феновете в старата столица на 18 март.

Концертът ще бъде в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" от 19:00 часа, съобщават организаторите.

Йордан Караджов от "Сигнал", Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от "Тангра" потеглят отново из страната, след големия успех, който постигна шоуто им миналата година. Датите и градовете, които следват, още се уточняват.

1658914

Великотърновската публика ще пее заедно със супергрупата любими рок хитове на известните български изпълнители. Сред тях са: "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Обсебен", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче", "Да те жадувам" и др.

Билети за концерта вече се продават в мрежата на Eventim.bg, както и в Туристически информационен център "Царевград Търнов" и на касите на ДКС "Васил Левски".

Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/legendite-beliko-trnovo-dvorec-na-kulturata-i-sporta-basil-levski-426104/event.html#details-section

"Легендите" във Facebook: https://www.facebook.com/TheLegendsBG

1658915

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар