Вход | Регистрация

Мартин от "Под прикритие" ще раздава автографи

Мартин от "Под прикритие" ще раздава автографи
Facebook

Фенове на "Под прикритие", една новина за вас!

Главният герой Мартин, роля, изиграна от актьора Ивайло Захариев ще се срещне със свои почитатели преди  "Железният светилник", който ще се постави на търновска сцена във втория ден на Музикално-театралните вечери "Под звездите на Търновград".

От 17:00ч. до 18:00ч. на 15 юли, вторник, в голямото фоайе на театъра, актьорът ще раздава автографи на закупилите билет за спектакъла.

Постановката с участието на Ивайло Захариев започва от 21:00ч. същия ден в залата на МДТ "К.Кисимов".

Още много изненади са подготвили организаторите за търновската публика. Две драматични, две оперетни постановки и мащабен концерт с филмова музика предвижда програмата на първия театрален фестивал на Велико Търново.

"Железният светилник" ще бъде поставен във вторник, 15 юли. "Декамерон" по Джовани Бокачо е театралното заглавие за сряда, 16 юли. На следващия ден ще бъде игран мюзикълът "Българи от старо време" от Асен Карастоянов по текста на Любен Каравелов.

Съвместният концерт на оркестъра на МДТ "К.Кисимов" и Духовият оркестър на община Велико Търново под надслов "Холивудска вечер в Търновград" ще бъде в петък, 18 юли. Под диригентството на британеца Ронен Ниссан в залата на театъра ще звучат любими мелодиии от популярни холивудски филми. Усилено текат репетициите на музиката към филми като "Междузвездни войни", "Извънземното", "Кръстникът", "Петият елемент" и др.

Специално участие ще вземе световноизвестното сопрано Ива Йонова.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар