Вход | Регистрация

Русе 21°C

Тридневен форум за здравословен начин на живот в Русе

Тридневен форум за здравословен начин на живот в Русе

12-ото издание на Международен форум–изложение "Здраве, Щастие, Красота" ще се проведе в Доходното здание в Русе на 10, 11 и 12 октомври 2014 г. в Доходното здание. 

В рамките на събитието в съботния ден пред емблематичната сграда в центъра на града, за всички деца и техните родители е организирано детско шоу с много игри, забавления и награди. Празникът ще започне от 17 часа и ще продължи до 19:00 ч.

Друг интересен модул ще е фермерският пазар с натурални и чисти продукти, предлагани директно от производител, също и свободна библиотека за всички, които искат да оставят книга или да вземат такава.

В рамките на три дни посетителите могат да повишат своето физическо, ментално и социално благосъстояние.

Събитието обръща поглед към натуралните и био продукти, засилва вниманието към възможността за самовъстановяване на организма чрез естествените сили на човек.

Форумът търси пресечна точка между традиционната и нетрадиционната медицина, като намира своето място в онзи решаващ момент преди появата на болестта и стреса, като оказва благоприятно влияние за предотвратяването и бързото справяне с негативни ситуации, категорични са организаторите.

1408375

Посещавайки събитието, всеки посетител има възможност да се докосне до опита и да получи съвет от над 100 експерти, изложители и лектори в областта на здравословния начин на живот. Има възможност да дегустира и разгледа най-новите продукти и услуги, за цялостно здраве и благополучие.

1408377

Сред модулите, ателиетата и презентациите на форума са: акупунктура, биоенергийни хармонизатори, алтернативни методи на лечение, ароматерапия, произведения на изкуството, астрология и нумерология, аура диагностика, биорезонансна диагностика, chakra балансиране, мед и пчелни продукти, квантова диагностика и терапия, облекло
Хранителни добавки, козметика и грижа за кожата, Фън Шуй, био кафе и чай, структурирана вода, подаръци & Сувенири, натурални продукти, билки и билкови продукти, холистични консултации и услуги, life Coaching, масаж и Рефлексотерапия, медитация, музика и забавления, хранене и диетични съвети, био храни, личностно развитие, фермерски пазар, детски кът, зумба, Тай чи, Ци Гун, Пилатес, Рейки , оздравителни системи, премахване на стрес, холотропно дишане и ребалансинг, Йога.

Повече информация може да откриете тук.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар