Вход | Регистрация

Училище за мотокрос стартира на мотополигон "Горна Росица"

Училище за мотокрос стартира на мотополигон "Горна Росица"

Вчера за втора поредна година се даде старт на училището по мотокрос на мотополигон "Горна Росица" община Севлиево. Възпитаниците на училището бяха на възраст от 5 до 7 години. 10 деца ще бъдат участниците през 2008 година, чийто тренировки ще са по два пъти седмично до ноември. Тренировките ще преминават под ръководството на Ивайло Деев - вицешампион по мотокрос за 2007 година в клас 125сс.
На всеки три месеца ще се провеждат контролни състезания, в които класиралите се на последните четири места отпадат. Отпадналите имат право през март 2009 г. отново да се запишат в училището, стига да отговарят на критерия за възраст.
Първите двама в училището през 2007г. - Микаел Памукчиев и Петьо Цанев, вече получиха от Организационния комитет за Grand Prix Bulgaria нови мотоциклети КТМ, модел 2008 и правото да участват в националния шампионат в клас 65сс. Те ще се състезават от името на МСК „Севлиево", а техен мениджър ще бъде Яким Балинов (баща на многократния национален и балкански шампион по мотокрос и супермото Радослав Балинов).



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар