Вход | Регистрация

Ангел Петричев: Жалгирис е коварен съперник, момчетата ни са мотивирани

Ангел Петричев: Жалгирис  е коварен съперник, момчетата ни са мотивирани

"Лудогорец"  отлетя  днес преди обяд  от летище "Варна" в посока Литва, където утре ще се изправи срещу "Жалгирис" в среща от втория предварителен кръг на Шампионската лига по футбол. Двубоят е с начален час 21 наше време. Австриецът Мануел Шютенгрубер ще бъде главен съдия на първата среща. 
"Момчетата са доста мотивирани, защото знаят каква е целта и какво е да се играе в Шампионската лига. "Жалгирис" е един коварен съперник. Трябва да се изцяло концентрирани за мачовете с тях. Като цяло нашата цел е влизане в групите на Шампионската лига. Целта е поставена отдавна и целенасочено работим в тази посока", заяви пред медиите  на летището преди отпътуването на отбора изпълнителният директор Ангел Петричев .
На въпроса как върви ремонтът на "Лудогорец  Арена" и дали съоръжението ще бъде готово евентуално да приеме мачове от груповата фаза на Шампионската лига, Петричев отвърна:   
"Ремонтът върви с доста сериозни темпове. Хората работят денонощно. Ще успеем да се вместим в сроковете. По-важното е отборът да успее сега. Тогава всички ще имаме поводи за много емоции. Дали ще домакинстваме по-нататък  в София  или Разград няма да има толкова голямо значение. Сега важното е отбора да се класира". 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар