Вход | Регистрация

Форум по лична самозащита ще се проведе в Добрич, гостуват известни инструктори по джу джицу

Близо 60 добричлийки са заявили участие в семинара "Самоотбрана за жени"

Форум по лична самозащита ще се проведе в Добрич, гостуват известни инструктори по джу джицу

Първият по рода си в Добрич семинар по лична самозащита, самозащита за жени, помощ на служителите на МВР, джу джицу /техники за самоотбрана/ и карате ще се състои на 26 и 27 май в зала Добротица. Форумът е организиран от Карате клуб "Самурай” и община Добрич, със съдействието на ОД на МВР, националната федерация по карате и Българската федерация по полицейска защита.

Семинарът е наречен "Нашата цел е вашето бъдеще”, а лектори ще бъдат шихан Тони Петров – един от най-известните инструктори по джу джицу, сенсей Станислав Карастоянов – международен инструктор по бразилско джу джицу и сенсей Мариян Петров – преподавател в академията на МВР.

Семинарът е замислен като превенция срещу насилието. Той ще започне в 17.30 часа на 26 май с темата "Самоотбрана за жени”, като вече близо 60 добричлийки са заявили участие. Следват занимания по лична защита за граждани. От 9 часа на 27 май ще се състоят занимания с деца от детските градини, след което започва детско състезание по карате с участие на клубове от Североизточна България. От 16 до 17.30 в събота ще се състои семинар по джу джицу.

На официалното откриване в събота в 10 часа ще присъстват депутатът Йордан Йорданов, шефът на ОД на МВР-Добрич Николай Спасов и др. Входът за семинара е безплатен. 

 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар