Вход | Регистрация

Запознайте се с "Прелестни създания" в нова кино игра

Запознайте се с "Прелестни създания" в нова кино игра
Cinebum.eu

В свят на чародейци, магьосници, древни проклятия и изпепеляваща любов ни въвеждат CINEBUM, Форум Филм и ИК "КРЪГОЗОР".  Съвместната инициатива, с която ще ви въвлечем в един истински свят на прелестни създания, на която Север.бг е медиен партньор, стартира.

Премиерата на дългоочакваната екранизация е насрочена за 15.02.2013г. и за територията на страната ни се разпространява от Форум Филм България. Романът е на родния пазар, благодарение на ИК "КРЪГОЗОР".

Играта е онлайн, благодарение на www.cinebum.eu

Дали познавате света на чародейците и странното семейство на Лена? Или за първи път ще се сблъскате с тях? Знаете ли къде и как да търсите? Да? Не?

796133

Трима души. Три роднински връзки. Шест възможности. Напаснете роднините в съответните връзки, отключете формата за регистрация и подайте данните си. Очакват ви:

1) Книга по избор "Прелестни създания”; "Прелестен мрак” или "Прелестен хаос” + двоен билет за кино, за прожекция на "Прелестни създания”.

2) Двоен билет за кино, за прожекция на "Прелестни създания”- х 3, осигурени от официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ

3) Книга по избор "Прелестни създания”; "Прелестен мрак” или "Прелестен хаос”- х 3, осигурени от издателска къща Кръгозор

796132796130796129

 

Играта е позиционирана на адрес: www.pleestnisazdaniq.cinebum.eu. Там ще намерите пълните условия за участие, срокове и начини за получаване на наградите!

А ето и трейлър към филма:


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар