Вход | Регистрация

"МОГА" с две отличия за доброволчество

Вчера в Габрово бяха връчени отличията за доброволчество през 2015 г.

"МОГА" с две отличия за доброволчество
ИМКА-Габрово

Две награди за доброволчество грабна дряновското сдружение "МОГА" на провелата се снощи в Габрово церемония за награждаване на отличилите се доброволци през годината.

Сдружението беше отличено в категория "Проект на годината, привлякъл най-много доброволци" за инициатива «Колело за смет, за дете велосипед», реализирана от Младежко сдружение МОГА Дряново и 1 bike.bg.

Проектът им помогна на деца в затруднено положение да притежават мечтаното колело. В него се включиха много хора от цялата страна, желаещи да дарят непотребен за тях велосипед или част от такъв.

Второто отличие за дряновци беше в категорията "Социални дейности", където Доброволец на 2015 г.стана Йоанна Станева, член на Управителния съвет на сдружение "МОГА”.

Събитието се организира всяка година от ИМКА – Габрово заедно с Националния Алианс за работа с доброволци по повод Международния ден на доброволците – 5 декември.

В ХГ"Христо Цокев" бяха наградени доброволци, представители на организации, които имат значим принос за осъществяване на дейностите на организациите или пък за популяризиране на доброволчеството в Габровска област. Тук вижте всички наградени в различните категории.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар