Вход | Регистрация

Спипаха автоджамбаз, самонастанил се в хотел

Спипаха автоджамбаз, самонастанил се в хотел
Снимка: inews.bg

Полицейски служители задържаха 42-годишен мъж от Стражица за кражба на лек автомобил.

, след като заспал в хотелска стая, в която се самонастанил. Случката започнала още

Във вторник по обяд К. М. влязъл в незаключен лек автомобил, с оставени ключове на контактното табло и потеглил в посока Велико Търново.

След подаден сигнал в РУП – Стражица от ползвателя на автомобила, полицейските служители предприели действия по разследването. Още същия ден намерили автомобила, изоставен на изхода на града без установени по него липси или щети.

По данни на очевидци 42-годишният К. М. е слязъл от автомобила и се е качил на автостоп в друга кола, с която потеглил към старата столица.

Вчера мъжът е открит заспал в хотелска стая на развлекателен комплекс в с. Арбанаси, където се е самонастанил. В хода на разследването е установено, че К. М. се е промъкнал незабелязано в хотелската част на комплекса и се самонастанил в една от стаите. Обслужил се от мини бара на стаята и след това заспал на леглото. Събудили го пристигналите на мястото полицейски служители.

Същият е  задържан и прегледан от лекар, изготвена е психиатрична експертиза и е настанен за лечение в Дом за психично болни в с. Церова Кория. Материалите по случая са доклдвани в Районна прокуратура – Г. Оряховица.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар