Вход | Регистрация

1 юни в Стражица, Тетевен и Ловеч

Детското щастие навсякъде си прилича

1 юни в Стражица, Тетевен и Ловеч
Община Стражица

Всичките 12 детски градини в Община Стражица получиха лакомства и подаръци от кмета инж. Детелина Борисова. Детските заведения получиха от Общината поздравителен адрес и юбилейната книга на Ангел Каралийчев. 

В Обединеното детско заведение в Стражица за малчуганите бе организирана детска дискотека с аниматор и многобройни забавни игри. 

Малчуганите от Дома за деца, лишени от родителски грижи, Центъра за настаняване от семеен тип и Центъра за обществена подкрепа също бяха зарадвани с пакети с лакомства. 

Питомците от социалните заведения в Горски Сеновец получиха подаръци от кметския наместник Нойко Нойков.

 

 

По случай 1-ви юни деня на детето, децата на община Тетевен бяха поздравени от актьорите на Театрална Академия с Шоу спектакъла за деца "Цирк без край”. Доброволците на БМЧК помагаха и раздаваха бонбони на всички.

Тържеството организирано и финансирано от Община Тетевен и комисията за детето към общината бе открито от Кмета г-н М.Милев. В игрите се включиха всички деца от детските градини от селата на Община Тетевен и от самият град, от Дневния център за деца и младежи с увреждания и от Центъра за обществена подкрепа в града.

От началото на месец май на центъра на Тетевен е разположен надуваем дворец в който безплатно играят малчуганите на Тетевен. На този ден дворецът се препълни със смях.

На края всички изпратиха своите мечти с няколко балона към небето, към слънцето и си пожелаха следващата година да се видят пак, та нека всички разберат, че децата са като цветята не може да не се усмихнеш когато ги видиш.

 

Децата от "Дом за деца лишени от родителски грижи "Параскева Нейкова””- Ловеч получиха подаръци – играчки от младите доброволци към от ОС на БЧК Ловеч по случай 1-ви юни международен ден на детето. Заедно с децата те играха и сглобяваха новите играчки, и с много усмивки и веселие се поздравиха за празника.

 

 

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар