Вход | Регистрация

Коледен фотоконкурс

Коледен фотоконкурс
Снимка: iNews

"Български пощи" обявява конкурс "Коледната фотонадпревара". Желаещите да се включат могат да изпратят до 2 снимки, запечатващи зимен или празничен момент, които биха избрали за поздравителна картичка на свои любими хора.

Най-добрите снимки ще бъдат включени в самостоятелна галерия, а класираните на първите пет места ще получат награди: абонамент за издание по избор на стойност до 50 лева (за класирания на първо място); изработване на лист с персонални марки (за класирания на второ място); изпращане на снимката, с която спечелилият участва, до избран от него получател (за класираните от първо до пето място).

"Коледната фотонадпревара" се провежда от 26 ноември до 19 декември и преминава през няколко етапа. До 11 декември участниците могат да изпращат авторски снимки на създадената специално за играта електронна поща [email protected].

След това снимките ще бъдат публикувани в албум в официалната Фейсбук страница на "Български пощи", където щв може да гласувате за най-добрите.

Победителите ще бъдат избрани от комисия на дружеството и ще бъдат обявени на 19 ноември в уебсайта на компанията и в официалната Фейсбук страница.

Пълните условия на "Коледната фотонадпревара" са публикувани на уебсайта на "Български пощи".

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар