Вход | Регистрация

Отличиха 10-те най-добри във фотоконкурс

"Нашата Коледа" бе темата, по която деца изработваха пано

Община Тетевен обяви отличените фотографии, участвали в конкурса "Тетевен през погледа на фотографа".

Авторите, фотографии от които са включени в официален календар на Община Тетевен  за 2013 г. са: Цветан Банев, Димитър Павлов, Виктория Кълева, Станчо Станчев, Христо Христов, Симеон Симеонов, Явор Йорданов и Преслав Стефанов.

Отличените участници могат да получат своите сертификати за участието си в конкурса, както и 10 бр. от официалния календар на Община Тетевен - 2013, всеки делничен ден след 03.01.2013 г., в стая 206 на Общинска администрация - Тетевен.

По повод Коледните и Новогодишни празници Комисията за детето при Община Тетевен организира и конкурс за изработване на пано на тема: "Нашата Коледа”. 

В конкурса взеха участие  деца и ученици от община Тетевен, обучаващи се в Детска ясла "Щастливо детство”, детските градини, училищата и в институциите  Дневен център за деца с увреждания, Общински детски комплекс и Центъра за обществена подкрепа.

Всяко учебно заведение  представи по един продукт в съответната възрастова група.
 
Представените творби са оценени от компетентно жури в състав: Стоян Стоянов- художник, Камелия Георгиева – архитект и Павлина Михайлова - началник ОЗД към Дирекция "Социално подпомагане”- Тетевен.

На класираните  от всяка възрастова група са връчени предметни награди. Всички участници получиха поощрителни награди, осигурени от Комисия за детето и МКБППМН при Община Тетевен.

Творбите са изложени в Художествената галерия – град Тетевен от 20.12.2012 г. – до 07.01.2013 г.


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Община Тетевен
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар