Вход | Регистрация

Ден на отворените врати в Тетевен

Общините Ловеч, Тетевен и Троян са партньори по проект „Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет“

Ден на отворените врати в Тетевен
Тетевен/Фейсбук

Ден на отворени врати с граждани и граждански организации в община Тетевен ще се проведе на 6 юни /четвъртък/ от 10:00 ч. в Заседателна зала на Общинска администрация Тетевен, пл."Сава Младенов" № 9, гр. Тетевен.

Събитието ще се проведе в два панела:

- общ - ще бъдат презентирани приоритетите за развитие на общината и ще се проведе дискусия;

- индивидуален - участниците ще имат възможност за директен разговор с кмета на общината, общински експерти и представители на консултанта по проекта, което ще осигури възможност за ясно споделяне на идеи и получаване на индивидуални отговори по поставени въпроси.

На участниците ще бъдат предоставени анкетни карти за обратна връзка, в които да изразят своята позиция по представените политики.

Регистрацията и участието в събитието са безплатни.

Денят на отворени врати с граждани и граждански организации в община Тетевен се провежда в рамките на проект "Координиране на местни политики в област Ловеч за устойчиво развитие и просперитет" на Областна администрация Ловеч и партньори общините Ловеч, Тетевен и Троян.

<<Sever.bg във Facebook>>

 



Източник: Община Тетевен
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар