Вход | Регистрация

В. Шарков: "Някой да каже цената на сделката"

В. Шарков: "Някой да каже цената на сделката"
Снимка: Север.бг

Някой трябва да каже цената на сделката, направена между БСП, ДПС и АТАКА, защото всички я плащаме. Това заяви днес във Велико Търново бившият депутат от Синята коалиция Ваньо Шарков.

"При тройната коалиция беше ясно, имаше разпределение на места, сега вероятно цената на сделката е финансова, и заради това никой не я казва", посочи той и допълни, че се радва, че не е в този парламент, защото не вижда парламентарен дух в Народното събрание.

Относно вота на недоверие, внесен от ГЕРБ, екссиният депутат се опасява, че ако се работи така с най-силните инструменти на парламентарната демокрация, скоро може да се обезсмисли като инструмент на опозицията.

"Този, който го внася трябва да има ясно мотиви, защитени в пленарна зала, и дори да загубиш вота, поне обществото да разбере причините да го направиш. Но не смятам, че е най-големият ни проблем е този със създаването на Министерството на инвестиционните технологии. Най-големият е, че сме на последно място по средства за оцеляване, както и лошото състояние на българската икономика. Няма особен дух на парламентаризъм. Най-неполитическия език и най-силния език на омразата го има в този парламент, Напомня първите години на парламентарната демокрация, но много хора в дясно се учиха тогава, а сега не е така", заяви Ваньо Шарков.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар