Вход | Регистрация

ДПС против "домашния арест" на Енимехмедов

Търновските членове и симпатизанти призовават депутатите на партията да предприемат всички необходими действия за възстановяването на справедливостта

ДПС против "домашния арест" на Енимехмедов
ДПС

Областният съвет на ДПС - Велико Търново изразява безкрайното си възмущение и разочарование от обявеното решение на Софийски апелативен съд за пускането под "домашен арест" на Октай Енимехмедов.

"Живеем в условия на демокрация вече четвърт век. Като лоялни български граждани никога не сме изпитвали толкова огорчение от настоящата крещяща несправедливост - освобождаване на потенциален убиец. Този акт е сериозно отстъпление от свещените демократични принципи и ерозира правовия ред в държавата.

Членове и симпатизанти на ДПС - В. Търново остро възразяват срещу въвличането на съда в политически процеси и толерирането на опит за публичен разстрел на лидер на политическа партия", пише в писмо до медиите.

Те призовават депутатите на ДПС в НС, в ЕП, към партията да предприемат всички необходими действия за възстановяването на справедливостта и за сезиране на европейските институции, за да бъде анулиран "този абсурден акт и отмит този срам от лицето на България".

Утре, 15 март, събота от 17:00 часа в Интерхотел във Велико Търново ЦОБ на ДПС провежда заседание. На него се очаква да присъства лично редседателят на ДПС Лютви Местан.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар