Вход | Регистрация

Тони Димитрова посвети песен на починалия си брат (ВИДЕО)

Тони Димитрова посвети песен на починалия си брат (ВИДЕО)
стоп кадър

Певицата Тони Димитрова посвети нова песен на покойния си брат, който в края на миналата година загуби битката с COVID-19. Освен към него "В сянката на твоята душа" е жест към всички, които са си отишли в последната година вследствие на пандемията. Това обяви самата естрадна икона с дълга и искрена публикация в социалната мрежа.

"Имаше най-хубавите трапчинки на света! Когато бях малка, с часове стоях със забити показалци и си прищипвах бузите, та да си направя и аз такива. Когато съм се родила, ти си бил на 4 годинки и малко след изписването ми, си посегнал да ме погалиш като спя, ама баба ни те плеснала през ръчичките, за да не ме събудиш. И ти с нокътчето си ми одрал меката бебешка бузка. Носих този белег допреди години, сега съжалявам, че се е изличил.", започва постът на певицата във Фейбук, в който тя разказва за любими свои мигове с брат си и за близостта между двамата.

"Когато записвах тази песен си мислех за теб, и все плачех, и не можех да я изпея! Защото от една година те прегръщам само в съня си! Подари ми я Хайго Агасян, думичките са на Лора Кекевска, аранжимента е на Светльо Лобошки, а Нивелин Мирков ме записа и все ми казваше: "Хайде днес да не плачем!”! Ще те чакам в съня си, Бате! Посвещавам тази песен в памет на всички, които изгубихме в пандемията.", написа още тя.

Продуцент на парчето е самата Тони Димитрова.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар