Вход | Регистрация

Търсят 43-ма домашни санитари

Одобрените по проект кандидати ще обслужват почасово 100 потребители на социални услуги

Търсят 43-ма домашни санитари
Снимка: sxc.hu

От 1 до 28 февруари 2013 г. в информационния център  на партерния етаж в сградата на Община Червен бряг ще се приемат документи на кандидати да работят като домашни санитари по проект "Помощ в дома".

За работа като "Домашен санитар” в Звеното за социални услуги в домашна среда могат да кандидатстват безработни лица в трудоспособна възраст, които не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст или на професионална пенсия за ранно пенсиониране – жители на Община Червен бряг. Няма изискване кандидата за доставчик на социалната услуга да е близък на потребителя.

Кандидат за работа може да бъде както член на семейството на кандидат-потребителя(син/дъщеря,родител/попечител/настойник,съпруг/а, съжителстващо на семейни начала лице, друг член на домакинството), така и външен за семейството човек.

Необходимите документи са:


Заявление по образец; документ за самоличност (копие); автобиография; копие на диплома за завършено образование; служебна бележка, относно регистрация в Бюро по труда; копие на сертификат/удостоверение за завършени обучителни курсове по сходни програми/проекти (или декларация - свободен текст, с описание на завършен обучителен курс - дали е за личен асистент, социален асистент или домашен помощник); пълномощно (свободен текст), за лице, което да подаде заявлението от името на кандидата - ако не се подава лично.

След оценка на потребностите от социални услуги в домашна среда, ще бъдат класирани 100 потребители, които за периода 01.05.2013 - 30.04.2014 г. ще ползват почасови социални услуги в зависимост от конкретните си потребности.

С подалите заявление за работа като "Домашен санитар” ще се проведе интервю. В резултат на което ще бъдат класирани за назначаване на работа на трудов договор  43 домашни санитари, на 8 часов работен ден , като ще  полагат грижи за минимум 2-ма потребители.

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Община Червен бряг
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар