Вход | Регистрация

"Ергенът" Виктор Стоянов се черпи предколедно с Маутай във ВИП компания

"Ергенът" Виктор Стоянов се черпи предколедно с Маутай във ВИП компания
Hiife

Най-интригуващото телевизионно лице Виктор Стоянов, добил популярност като Ергенът в най-романтичния формат на bTV,който зрителите очакват с нетърпение, бе един от специалните гости на празничната вечеря, организирана от Маутай България по повод предстоящите коледни празници.

Гостите бяха посрещнати с най-актуалния коктейл от новата колекция на Маутай – напитката на дипломацията в Китай. Бяха специално подготвени изискани блюда, партниращи на умами вкуса на мистериозната напитка. Богатият избор от едамаме,уакаме водорасли,хумус от едамаме, домашен мус от патладжан, салата оренджи, салата Утринна роса, скариди темпура, пролетни рулца със зеленчуци, тон татаки, пекинска гьоза, суши сет 888, Ясай Гю, лаврак на тепаняки,  сьомга на тепаняки и мини десерти тип петифури поглези сетивата на отбраните гости.

Събитието уважиха носителката на титлата "Мисис Баба Вселена” 2016 г. и създател на Dony Cosmetics Дони Василева, журналистът Антон Стефанов,  травъл блогърът Мария Тарашманова,ПР експертът Ива Екимова, пътешественикът, журналист, телевизионен и радио водещ и писател Магдалена Гигова, повелителката на диамантите Албена Джоунс и представители на китайската общност у нас. Водещият Богдан Томов дойде в компанията на дъщеря си - инфлуенсърът и успешен събитиен мениджър във френската столица - Томи Томова. Сред гостите бе и вече бившият футболист на ФК "Царско село"Христо Попадийн в компанията на съпругата си Евелин. Това е първа светска поява на защитника, след като преди броени дни стана ясно, че той и още шестима футболисти напуснаха тима.

Всеки от присъстващите получи специален коледен комплимент – лимитирано издание на позлатена монета с пожелания за здраве и топлина в дома и семейството.

Байдзиу е популярна спиртна напитка в Китай, произвеждана от сорго, отпреди повече от 2000 години. Сорго е вид житна култура, която издържа на засушаване, не съдържа глутен и е основна суровина за производството на алкохолната напитка байдзиу. Маутай носи името на планинско градче Маотай в югозападен Китай, провинция Гуейджоу. Също така е гордост на Китай, както и символ на качество и престиж.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар