Вход | Регистрация
Русе 21°C

Лорд Евгени Минчев: Искам да ме запомнят като поет!

Лорд Евгени Минчев: Искам да ме запомнят като поет!
личен архив
Повече за:

Първият светски хроникьор у нас, журналист, поет, певец, писател, ПиАр експерт, лорд... Как успявате да изразите толкова много таланти и дадености? Вие в коя кожа се чувствате най-добре?

Предвид, че съм роден под знака на зодия Близнаци, смятам дори, че тези занимания са ми малко. Казвам го през смях, защото постоянно ми хрумват различни проекти и ги осъществявам с лекота. Най-много се чувствам щастлив в кожата си на поет. Това не е огромна тайна, но сякаш предпочитат да ме свързват с участията ми в популярни телевизионни формати а това не е съвсем истинската ми същност. Поезията е тази, с която искам да ме свързват и помнят- останалото е просто бизнес.

Какво Ви коства да сте на върха през всички тези години?

Дисциплината, отговорността, вроденото трудолюбие и дългът. Дългът към самия мен и нещата, които съм постигнал, дългът към обществото, което има нужда от своите поети, певци, журналисти. Ако щете – и от своите палячовци. Тук на това се гледа с насмешка, но в далечни времена, това е била форма на разтуха, както и начин да се кажат с лекота някои неща. Всеки в шоу бизнеса може да бъде сравнен с палячите от древността, сега просто средствата са различни.

Останалата част от интервюто вижте на NOVINITE.BG



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар