Вход | Регистрация

Фицата се гаври с Азис

Фицата се гаври с Азис

"И аз искам да се превърна в мъжа на мечтите си", пошегува се актьорът Филип Аврамов с фолкидола Азис, който от няколко дни залива инстаграм на свои снимки с напращяла гръд в косми.

За разлика от него обаче, Фицата е сложил изкуствен китеник, но пък има косми само на брадата, с които се фука пред феновете. Само преди няколко месеца Азис сподели в мрежите, че започва курс за окосмяване, за да се превърне в "мъжът на мечтите" на всички жени.

"Искам да кача поне 15 кг с мускули и да се окосмя, защото страдам от това, че не съм окосмен", написа фолкзвездата. Той дори рекламира ампули, които си бие на различни части от тялото, които ще му помогнат да стане "като меченце - космато и огромно", по думите му. Фицата пък написа преди седмици отворено писмо, насочено към феновете му, но критикуващо политиците и техните решения в културния сектор по време на пандемията.

"В последната година и половина целият шоубизнес и в частност ние, актьорите, понесохме значителни загуби на зрители и по този начин обезсмислихме професията. Затова реших да намеря отново моята публика в интернет пространството. Наскоро обявих, че докато не събера 50 хиляди последователи в Инстаграм, няма да се снимам с никого, спирам да давам интервюта и ще ме виждате само с хаштаг на лицето", зарече се Аврамов, който за да набере фенове със сигурност ще продължи закачките и с други ВИП-ове.

Азис обаче подходи с усмивка към снимката на Аврамов.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар