Вход | Регистрация

Щастливо Габрово, събрано в 4 часа

Щастливо Габрово, събрано в 4 часа
happygabrovo

Клип "Щастливо Габрово” показва най-популярните места в града с усмивки, песни и танци.

За целта са заснети над 4 часа видеокадри, в които са се включили близо 20 художествени формации и спортни клубове от Габрово, издават от екипа на видеото.

Много танцьори, актьори и ученици пресъздадоха щастието на ключови места в Габрово – в Националния музей на образованието, в Дома на хумора и сатирата, Интерактивния музей на индустрията – най-новия атракцион в града.

По време на снимките майстори, танцьори и посетители на АЕК "Етър" се включиха в спонтанно шествие по калдъръмените улички на комплекса под звуците на песента "Happy” на Фарел Уилямс. Танцьорите от Фолклорен ансамбъл "Сивек" с хореографи Валентина Маринова и Лилия Стойнова върнаха времето назад със своите изпълнения.

Децата от Школата по приложни изкуства на Ива Пенчева изписаха с картини надписа "Happy" ("Щастлив") на площад "Възраждане" пред Община Габрово. Към тях се присъединиха шоу балет "Магия" и танцуващите пенсионери от клуб "Веселие". Във вечерните снимки на "Щастливо Габрово" магията на огъня показа огнена формация "F.I.M.S.".

Обективът на камерата проследи тренировките на няколко спортни клубове в Габрово – хандбален клуб "Бъки", баскетболен клуб "Чардафон-Орловец", клуб по спортна акробатика и батут "Акро арт", футболен клуб "Янтра Габрово".

На стадион "Христо Ботев" екипът засне и габровската кандидатка за Мис Атлетикс 2014 Гала Чалъкова. Впечатляващи екстремни скокове пред Дома на културата и костницата направиха момчетата от колоездачен клуб "Underground Riders”.

За да покаже пъстротата на Габрово, екипът на "Щастливо Габрово" влезе във звездната зала на габровския планетариум, качи се на покрива на блок "РачоКовача" и при часовника в Кулата на Общината видя Габрово отвисоко.

Истинско танцово шествие видяха габровци по централната улица "Радецка" и в Шести участък. В него се включиха деца и младежи от шоу балет "Магия", клуб за спортни танци "Ритмика", група по зумба към спортен клуб "Троя", ИМКА – Габрово.

Финалният пърформанс от снимките на клипа "Щастливо Габрово" се случи в прословутата Градинка с мечето. Най-голямата атракция в слънчевия следобед бяха живите статуи, представени от актьорите от театрално студио "Гаргара".

Неотлъчно с екипа на "Щастливо Габрово" бяха и фотографи от Фотоклуб "Габрово".

Проектът "Българският МанчестАРТ" – модул "Фабрика за щастие" се реализира от Обществен комитет "Васил Левски" – Габрово по Програма "Култура" на Община Габрово. Проектът се случва и с подкрепата на Общински пътнически транспорт – Габрово и хотел "Балкана".

Фотограф на кадрите от снимачния процес на "Щастливо Габрово" е Емил Михов.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар