Вход | Регистрация

17-годишен уби с нож в сърцето 19-годишен

17-годишен уби с нож в сърцето 19-годишен
Thinkstock / Guliver

Фатален удар с нож е нанесъл 17-годишен от Плевен на момче с 2 години по-голямо от него. Сигналът за лежащ неподвижно младеж зад блок 136 в плевенския кв. Дружба с прободна рана в областта на сърцето, е подаден на тел 112 в 17:50 ч. на 29 март. Изпратеният на място полицейски екип е констатирал смъртта и трупът е приведен за аутопсия.

След проведените оперативни действия е установено, че извършителят Мирослав С. Д. вече има криминалистическа регистрация за причиняване на средна телесна повреда. Задържан е за срок от 24 часа като при обиск в джоба на дънките му е намерен сгъваем нож, с който е извършено убийството.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от Наказателмия кодекс и е уведомен дежурен прокурор при Окръжна прокуратура - Плевен.

По неофициални данни, на мястото на убийството младежът, който е бил с приятелката си е нападнат от трима, след което му е нанесен фаталният удар с нож в сърцето.

Окръжна прокуратура - Плевен ще внесе на 1 април искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража”, съобщиха от обвинението.

В памет на убития Мишел негови приятели направиха и страница в социалната мрежа Фейсбук. Само за един ден скръбта си към момчето са засвидетелствали над 1000 души, информират от BriagNews.

 

<< Sever.bg във Facebook >>



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар