Вход | Регистрация

Борисов ядосан, няма да прави консултации

Борисов ядосан, няма да прави консултации
Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пак се ядоса на опонентите си.

Този път той заяви, че няма да участва в консултациите идната седмица между политическите партии в рамките на парламента. След като Законът за МВР беше включен в програмата на Народното събрание, Борисов съобщи, че не вижда смисъл да участва в бъдещи консултации, информира БНР.

"Не, няма да участвам в консултации с тези хора, защото те не си държат на думата. Ние се разбрахме само преди два дни по всички теми и те днес виждате какво правят. Днес дори ДПС стигна дотам, че не иска да се гледа точката, в която Възродителният процес и жертвите му да имат възмездие. Какво да си консултираме като отидем? Те вече всичко са направили. Няма да водим война и реваншизъм, а ще бъдем с мекия кинжал", каза лидерът на ГЕРБ.

В същото време стана ясно, че в декларация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България се настоява за оставка на кабинета сега и за неотложни предсрочни избори. От КРИБ призовават за незабавно формиране на националноотговорно мнозинство в парламента, което да излъчи правителство. 

В документа им се подчертава, че са допуснати тежки удари на реалния сектор, на банките, че енергетиката е в колапс, еврофондовете - спрени, а кредитният рейтинг на България - понижен. 

Следете ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с най-важното от региона и страната -www.facebook.com/sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар