Вход | Регистрация

5 идеи да отпразнуваме оригинално Свети Валентин

5 идеи да отпразнуваме оригинално Свети Валентин
Voorhaft

Наближава денят, в който любовта е във въздуха. Обикновено се замисляме за това къде и как да го отпразнуваме, когато вече е твърде късно, понякога защото сме заети, а понякога - защото не смятаме че празникът е толкова важен.

Да бъдем оригинални на Свети Валентин не е никак лесно. Денят на влюбените се е превърнал в един от най-комерсиалните празници по света. Това обаче не ни спира да го празнуваме и да плануваме как да изненадаме половинката си на на този ден.

За да бъде максимално полезен на своите читатели, екипът на Север.бг направи кратка селекция на различни изненади и предложения за празнуване на Деня на влюбените. Ден, за който, надяваме се, ще си спомняте дълго с усмивка.


Романтична вечеря на свещи

Не звучи оригинално, но пък е класика. Представете си само - седнали сте по средата на стаята на меки възглавнички около ниска масичка, на която има от вкусната ви и любима храна, осветлението е загасено, запалени са свещи, звучи любимата ви музика и вие си говорите. Може и да изберете да си пуснете някой хубав филм. Гарантирано ще се очаровате от задушевната и разпускащата обстановка.

1190305

Романтично пътешествие

Тази година Денят на влюбените е в петък. Това дава възможност да избягате от сивото ежедневие като изберете любима или мечтана и непосетена дестинация в страната или чужбина. Планирайте пътуването и направете резервация. Или пък импровизирайте - няма да съжалявате. Разнообразието на новото място ще разпали страстта между вас и още повече ще ви сближи.

1190310

Масаж за двама

Вече повече спа-салони предлагат услугата "масаж за двама". Премахнете умората и се презаредете с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика. Това ще едно забавление и за двама. Прекрасен подарък за Свети Валентин.

1190308

Ефектно обяснение в любов

Уникален и пленителен начин да изразите любовта си към любимия човек в Деня на влюбените може да е романтичен музикален поздрав по радиото, колаж с фотографии, запечатали щастливи и споделени моменти. Ако пък сте толкова смели, колкото великотърновеца, който показа на всички, че е влюбен в своята Мария, може да заявите любовта си към скъпия човек на транспарант, окачен на видно място.

1190306

Романтичен уикенд с любими занимания

Както вече споменахме тази година 14-ти февруари е в петък. А този ден, да си признаем, е "розова" лудница с позавишени цени. Ето защо ви предлагаме да отбележите празника през почивните дни, когато местата в ресторантите или кината няма да са претъпкани и цялата атмосфера ще е много спокойна за вас. Обиколете всички свои любими кътчета в града, в който живеете; отидете на кино или театър; разходете се в парка (синоптиците обещават хубаво време); хапнете навън и след това отиде в любимия си клуб. Реализирайте всичките си любими неща, които обичате да правите заедно.

1190309

Пожелаваме ви да изживеете един различен и щастлив Свети Валентин. И накрая - това е просто още един ден, в който може да си припомните колко много се обичате.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар