Вход | Регистрация

Предимствата на туризма в Габрово, Трявна и Севлиево

Общият туристически продукт бе представен на изложението „Ваканция и СПА ЕКСПО“

Общините Габрово, Трявна и Севлиево представиха възможностите за туризъм на региона на най-голямото международно туристическо изложение в България –"Ваканция и СПА ЕКСПО", което се проведе от 13 до 15 февруари  в Интер Експо център, София.

Профилът на изложителите от страната и чужбина включваше: туроператорски фирми и агенции; хотели и хотелски вериги, ресторанти; балнеолечебни курорти и спа центрове; транспортни агенции; общини и туристически центрове; Национални туристически организации  и асоциации; специализирани организации и школи за детски туризъм; културен, винен, голф туризъм; софтуерни компании; фирми за хотелско оборудване и други свързани с туристическия бизнес.

Съвместното участие отново е в рамките  на проект "Подкрепа за развитие на регионален интегриран туристически продукт в общините Габрово, Трявна и Севлиево".

1195707

Туристическият продукт на региона - културно-опознавателен, селски и екотуризъм, както и разнообразните възможности за прекарване на свободното време, беше представен на самостоятелен щанд.

Предимствата на трите общини бяха показани чрез осем нови туристически пакета и рекламни материали.

1195708

Припомняме, че други три общини пък - Велико Търново, Горна Оряховица и Дряново, ще се рекламират по "Нешънъл Джиографик".

На изложението АЕК "Етър" бе удостоен с наградата "Златен приз" "За съхраняване и популяризиране на българските народни занаяти и традиции” за 2013 г.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар