Вход | Регистрация

"Здраве, щастие и красота" събира специалисти от страната и чужбина

Велико Търново е домакин на първия в страната форум - изложение за здравословен живот

"Здраве, щастие и красота" събира специалисти от страната и чужбина

Първото по рода си в страната изложение за здравословна храна и живот Форум - изложение "Здраве, щастие и красота" ще се състои във Велико Търново от 14 до 16 септември.

Старата столица ще посрещне едни от водещите лектори в страната по здравословен начин на живот, приготвяне на биологична храна и начина й на консумация. Сред тях са небезизвестните Емил Елмазов - "възкресител" на древната житна култура лимец, психологът Еленко Ангелов - призоваващ към положителен начин на мислене, както и различни философи, писатели, козметици и други.

Гост-лекторът Гузал Тажибаева от Русия ще запознае присъстващите с оздравителната система на Норбеков. Все още се очаква потвърждение и от специалиста по човешко съзнание Сандип Сатиядев Йоги от Индия.

Домакин на форума ще бъдат Изложбени зали "Рафаел Михайлов", където ще бъдат представени здравословни и био храни, козметика от природата, методи за личностно развитие и себепознание посредством демонстрации, дегустации, лекции и дискусии.

По време на уникалното изложение ще бъде поставено началото и на Фестивал на лимеца и живите храни в България. Посетителите ще могат да видят с очите си как се прави "жива" храна със специални машини за кълнове и Русалско мляко и дори ще могат да опитат вкуса им.

Откриването на форума ще бъде от 10 ч. на 14 септември от Влади Въргала, а групата за бразилско танцово-бойно изкуство капоейра от Велико Търново ще демонстрира умения. Очаквайте по-нататък и подробната програма на форума, чийто медиен партньор е "Север.бг".

_________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар