Вход | Регистрация

Бербо и Гришо да си направят леден душ!

Това ще е в подкрепа на онкоболни по примера на световни звезди

Бербо и Гришо да си направят леден душ!
Нова ТВ

Родни звезди поканиха други родни звезди да се включат в интересно предизвикателство, наречено - Ice Bucket Challenge.

Тази сутрин Рафи, Ники Станоев и Павел Владимиров в ефира на Нова ТВ призоваха известни в родния шоубизнес имена да последват примера - да се залеят с леденостудена вода в подкрепа на 32-годишната Ивелина Кехайова, която е болна от каротидо-кавернозна фистула. Ако не бъдат предприети мерки, тя може да получи инсулт. Нужни са 20 000 долара за лечението ѝ.

В благотворителната кауза Рафи предизвика Део, Лео, Играта и група Funky Miracle. Ники Станоев пък посочи Спенс, Михаела Филева и Шкумбата, а Павката вдигна летвата с послание към група Ice Cream, Димитър Бербатов и Григор Димитров.

Всъщност, действията на тримата са по примера на звезди от цял свят, които се заливат с леденостудена вода, за да събират средства за определени благотворителни каузи. Сред имената на стотиците хиляди, включили се в кампанията срещу онкологични заболявания се открояват това на Марк Зукърбърг, Опра Уинфри, Кристиано Роналдо, Джъстин Бийбър, Дженифър Лопес и много други. Досега са събрани над 10 милиона долара.

Може да помогнете на Ивелина, като направите дарение на сметка:

BG90TTBB94005526776399
BIC код: TTBB BG 22
Експресбанк

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар