Вход | Регистрация

Въоръжете се с хороскоп срещу изненадите на деня

Каквото са ви намислили Звездите, само вие можете да си го намислите!

Въоръжете се с хороскоп срещу изненадите на деня
Снимка: Thinkstock/Guliver

Чудни новини очакват някои от вас за днес. Не бъдете изненади от тях, а се подгответе с прогнозата на Звездите...

 

Овен – Очакват ви приходи, които изобщо не са влизали в плановете ви. Късметът ненадейно ви се усмихва, не му се озъбвайте.

Телец – Блага вест или неочакван подарък ще разведрят нелеките ви напоследък мисли. Животът е прекрасен, бъдете сигурни в това!

Близнаци – Трудно ви е да си представите живота си без своя партньор. Днес обаче трябва еднозначно да му покажете колко много означава за вас, иначе може да забегне с комшията/йката от долния етаж.

Рак – Раздвоени сте - от една страна сте мотивирани да работите, от друга шефовете ви са изключително некомпетентни и не могат да осъзнаят колко много неща вършите. Може би е време да смените фирмата.

Лъв – Искате да поемете по нов и вълнуващ път, но все не ви остава време да обмислите решението си. Не премисляйте твърде дълго, че ще ви се изпари очарованието на спонтанността.

Дева – Предстои ви ден, изпълнен с прекрасни емоции. Чувствате се в хармония със себе си и затова всичко ви се получава без усилие.

Везни – Сякаш вашият ангел хранител бди над вас - неприятностите не смеят да припарят! Днешният ден ще е белязан с възход, касаещ личния ви живот.

Скорпион – Недейте да съдите много строго своите близки. Единственото, което се опитват да направят, е да ви помогнат. Въпреки досадните си методи.

Стрелец – Струва ви се, че днешният ден е по-дълъг от обикновено. Вечерта обаче ви е приготвила невероятна изненада и всичко друго ще бъде без значение!

Козирог – Напоследък нямате желание за работа. Тъкмо днес обаче ще трябва да се съсредоточите. В замяна ще получите одобрение от шефа, а ако сте слушкали повече - паричен стимул.

ВодолейВашата аура напоследък заразява останалите с добро настроение - толкова е силна! Възползвайте се от благоразположението на звездите, за да вземете важно решение, касаещо вашето бъдеще.

Риби – Животът ви е просто прекрасен, но за сметка на това еднообразен. Днес ви предстои да опознаете любимия човек в още един аспект, който силно ще ви впечатли. И още повече ще го заобичате!

 << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар