Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 20 ноември

Звезден хороскоп за 20 ноември
Снимка: Thinkstock/Guliver

Мълчанието е злато, казват. Но ние не искаме да мълчим, защото се касае за съдбата ни. Бърборим, бърборим с нашите събеседници звездите и стигаме до истината.

Овен

Нямате грижи с началника. Ама никакви! Той ви се усмихва, вие му се усмихвате, пуска вицове, вие също. Наздраве, наздраве! Хапка, пийка! Така е на маса, но на работа ... компютъра да ви е як!

Телец

Тралалали нека да вали! Не ви е страх нито от дъжда, нито от думите, нито от обидите. Готов сте да се борите дори като рицар за честта на краля. Ами направете го!

Близнаци

Гласът ви се чува, даже отеква! Много сте си го набрали на някой! Но с викане няма да стане. Сменете оръжието на спора!

Рак

Любов, романтика, падащи звезди! Това го има само по филмите, си казвате. Грешите! Има го и в реалния живот. Само трябва да се протегнете малко повече и да си го притеглите към вас!

1438382

Лъв

Стратегии си правят всички. Време е и вие да си измислите такава. Ще ви трябва. Измислете я така, че да успеете с нея, а не да получите поредния "шамар зад врата" от съдбата.

Дева

Останете си такива вълнуващи, както досега. Това е във ваш плюс.

Везни

Объркани сте, лутате се, не може да си намерите място. Спрете на едно място, спокойно разплетете възела, който се е оплел около вас и тогава ще намерите отговорът на всички питанки, които си задавате от последните седмици.

Скорпион

Сами вървите по пътя и това ви натъжава. Не се притеснявайте, вървенето сам понякога има и добри страни - никой не ви мърмори на главата докато си мечтаете, не ви бута, нито пък натрапва собствени си мисли за живота.

1438383

Стрелец

Магия беше любовта. Такава си и остава! Дъжд от емоции, прекрасни преживявания и много красиви моменти отново ви се начертават!

Козирог

Отворете широко вратата на щастето си! Ще влязат най-чудните и благоприятни новини за вас!

Водолей

Да не забравите да поздравите за успеха най-близкия си човек. Той разчита на вашата подкрепа и рамо. Така ще се издигне и във вашите очи!

Риби

Пораснете най-после! Не може все с капризите напред! Напред има само с упорство и от ваша страна!

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар