Вход | Регистрация

Празничен Facebook за Коледа

Помогни на приятел – направи и неговата Коледа забавна. Научи как!

Празничен Facebook за Коледа
Снимка: Север.бг

Обичате да сте уникални и цветни навсякъде и във всичко? Предколедното настроение ви обзема все по-трескаво? Приятелите ви споделят снимки и картички в духа на предстоящите коледни и новогодишни празници, а вие още се чудите какво да бъде вашето "различно и свежо" тази година?

Тогава не се бавете, а вижте какво ви предлагаме от днес, за да бъдете и вие оригинални – само с три лесни стъпки да създадете свое празнично кавър фото. Facebook Cover Photo генератора е специалната страничка, на която ще може да си изберете една от тематичните картинки.

Нужни са само три стъпки, за да оформите коледното настроение в картинка - "Създай", "Изрежи", "Запази" и... готово! Вече си имате своя коледна тема, с която може да освежите празнично корицата на своя Facebook.

1134961 1134963 1134960

Сега със сигурност настроението ви е още по-приповдигнато и свежо – направихте нещо по-разчупено и със сигурност то ще ви доведе нови приятели. А, ако се чудите какъв подарък да им направите за празника, за да ги зарадвате – ето ви идея: споделете с приятелите си как и те могат да си направят страничката по-празнична и забавна, само с някакви си 3 стъпки...

Със сигурност доброто им настроение ще е гарантирано. А за празник е нужно точно това!

1134962

... Нали?! :)

Весела Коледа от екипа на Север.бг!



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар