Вход | Регистрация

Звезди отново се обединяват за кауза в Търново

Организаторите на концерта са „Сдружение Азбукари“ и Magic TV

Звезди отново се обединяват за кауза в Търново

Звезди се обединяват отново в благотворителен концерт за създаване на площадка във Велико Търново, подходяща за деца с увреждания.

Нешка Робева и спектакълът Еньовден, Веселин Маринов, Мариана Попова, Искрен Пецов, група Конкурент, Йоанна Драгнева, Мими Иванова, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Маги Джанаварова, Ники Манолов, са само малка част от многото творци и таланти, които ще участват във "Вярвам в теб!".

Те ще се изявят в зала 1 на НДК, на 19 март, в 19:00 часа.

Водещи на събитието са Цвета Кирилова и Емил Кирилов. Каузата е създаване на обществена детска площадка, подходяща и за децата в неравностойно положение.

Организаторите на концерта са "Сдружение Азбукари" и Magic TV .

По неофициална информация децата с увреждания в България са над 40 000. Във Велико Търново, където ще бъде създадена втората в България специализирана площадка, децата в неравностойно положение са около 500. По този повод Азбукарите набират средства за създаването на детския кът повече от половин година. До този момент в благотворителния фонд са постъпили 40 000 лева от граждани и бизнеса. Билети за благотворителния концерт може да закупите от касите на НДК и от офиса на "Сдружение Азбукари".

Още информация на www.azbukari.org, както и на фейсбук страницата Детски фестивал "Вярвам в теб!" и на телефони: 0882 881 908, 0882 881901.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар