Вход | Регистрация
Плевен 21°C

Христо Нанев гостува на Велико Търново

Писателят-езотерик ще представи най-новата си книга "Пророкът на народа-Дядо Влайчо"

Христо Нанев гостува на Велико Търново
Фейсбук

Писателят-езотерик Христо Нанев гостува във Велико Търново, където ще представи най-новата си книга "Пророкът на народа-Дядо Влайчо".

Срещата с читатели е насрочена за днес, 5 ноември от 18.00 часа в х-л "Панорама".

"...Дядо Влайчо или Влайчо Желев е роден е през 1896 г., умира 1981 г. Той е от с. Коняво, Новозагорско, близо до градчето на друга пророчица Слава Севрюкова – Нова Загора. Неизвестен приживе…Роден е с дарбата си, със свръхсетивата си. От малък има своите видения – предсказва Балканската война още преди да се е зародила, бил е още дете, всичките го гледат с почуда. Заради това, че великият пророк предсказва смъртта на Георги Димитров, го пращат в най-тежките концлагери за шест години. Дядо Влайчо побеждава дори Ванга в конкурс за феномени..."

Христо Нанев е добре познат на великотърновската публика. Той е авторът на книгата "Предсказанията на Кики”, която се превърна в бестселър на българския книжен пазар, четивото, което е първото в България, изследвало научно явлението полтъргайст. Той е автор и на още книги, които разказват за езотеричния свят, сред които "Енергийна свърхсетивност", "Прераждане и еволюция" и др.

Последните няколко книги на Христо Нанев разказват за дългогодишната комуникация с феноменалната Слава Севрюкова и за нейните предсказания и открития. Той разкрива в книгите си цялата информация за личността Севрюкова, която е познавал и изучавал, по онова време от живота й.

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар