Вход | Регистрация

"Етър" проявява интерес към Исмаил Иса

"Етър" проявява интерес към Исмаил Иса
Етър 1924

Българският централен нападател Исмаил Иса е пред трансфер в "Етър", стана ясно вчера. Досега той бе играч на турския "Карабюкспор", но вече е свободен агент. Причината е, че клубът не може да продължи договора му заради липсата на двойно гражданство на футболиста.

Неговият мениджър Здравко Узунов обяви, че към бившия нападател на "Левски" има интерес от български и чуждестранни клубове, а новакът в елита "Етър" е с най-голям шанс.

Исмаил Иса е на 24 години и съвсем млад бе привлечен от Мъри Стоилов в "Левски", като освен при тях игра като преотстъпен в "Сливен", "Локо" (Мз) и турския "Елязъспор", за който отбеляза 3 гола и помогна за влизането му в елита. За "сините" вкарва четири гола в Лига Европа - по два срещу ирландския "Дъндолк" и шведския "Калмар".

Междувременно "Етър" се раздели с халфа Диян Димов, който в последните кръгове не попадаше в групата за мачовете. Раздялата е по взаимно съгласие и вече е факт, като бе оповестена от Спортно-техническата комисия на БФС с дата 27 август.

 

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Велико Търново Спорт
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар