Вход | Регистрация

Апокалиптично лято със “Z-та световна война“

Апокалиптично лято със “Z-та световна война“

Зрелищният апокалиптичен екшън "Z-та световна война" тръгва по родните екрани предпремиерно от петък 21.06.2013г и премиерно от 28.06.2013г., съобщават от CINEBUM.

Заедно с Форум Филм България те впрегнаха усилия да подготвят поредната игра с оригинални награди от филма - многофункционално зарядно фенерче, раница или копие на едноименния роман. Какви са условията, за да спечелите, ще разберете, ако погледнете ТУК.

954856 954853

Там ви очаква унищожена част от света и една скрита заплаха, която дебне над него, а вие трябва да я откриете и регистрирате. Играта стартира на 18.06.2013г. и ще приключи на 01.07.2013г.

954854

Тогава ще бъдат изтеглени и обявени победителите, които ще си поделят страхотните награди, предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България, Форум филм и ИК Изток-Запад, издаващи романа на Макс Брукс за родния книжен пазар. Север.бг е медиен партньор на инициативата.

Служител на ООН се състезава с времето и съдбата, пътувайки по света се опитва да спре избухването на смъртоносна зомби пандемия. В търсене на отговори как да спре унищожителното нашествие, Джери Лейн (Брад Пит) обикаля целия свят, решен да намери начин да спаси не само милиарди непознати, но и собственото си семейство. Под напрежението на тиктакащия часовник и нарастващия ужас по света, мисията на Гари Лейн е да разреши загадка, която е на път да унищожи човечеството.

<<Sever.bg във Facebook>>

 

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар